Чушки в доматен сос

19/12/2013
от Адела ПетроваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 921
  • Преглеждания за месеца155
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете чушките на скара и ги задушете за кратко в найлонов плик. Докато чушките се задушават, нарежете на ситно лука и чесъне и ги задушете до омекване в загрятото олио. Може да добавите малко сол и вода, за да не загорят.

Когато зеленчуците омекнат, добавете пасираните домати, захарта и малко магданоз. Варете соса на тих огън до сгъстяване. Обелете чушките и ги подредете в подходяща чиния за сервиране. Залейте ги със сос, поръсете със ситно нарязан пресен магданоз и поднесете.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар