Пълнени чушки със сирене Фета и просо

20/12/2013
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 805
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Просото се сипва в 2 1/2 подсолена и гореща вода до пълна готовност. След като кипне котлонът се намаля на ниска температура и се готви 15 мин. Лукът и лютата чушка се задушават в олиото с малко вода, докато омекнат.

След 2-3 мин. се добавя чесънът и царевицата, заедно с нейната отвара за още 4-5 мин. Смесва се охладеното и отцедено просо, намачканото сирене, копърът и черният пипер.

Чушките се пълнят със сместа и се подреждат в тавичка. Напръскват се със зехтин и се заливат с гореща вода. Пекат се на умерена температура.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар