Фарфале със сос от кисело мляко и авокадо

13/03/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо398
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се запържват в 2 с.л. от зехтина на умерена температура. Добавя се бялото вино и се държи на котлона, докато виното се изпари.

Пастата се вари във вряща, подсолена вода до пълна готовност. Авокадото се бели, костилката му се отстранява и се реже на кубчета. Поръсва се с лимоновия сок, за да потъмнее. Киселото мляко се разбива с останалия зехтин, поръсва се със солта, черния пипер.

Добавя се лютата чушка, целината, каперсите и магданозът. Пастата се изцежда и се смесва със соса от кисело мляко. Добавят се лукът и авокадото. Разбърква се добре и сервира.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар