Зимна каша

02/02/2014
Анонимен
отАнонименНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 921
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате гъбите и ги задушавате в мазнината. Като поомекнат, прибавяте нарязания на кубчета праз. Продължавате да задушавате, докато ястието стане напълно готово.

След това сипвате брашното вътре и бъркате. На тънка струйка наливате вода, за да получите каша и продължавате да варите на слаб огън.

Разбивате яйцето с киселото мляко и ги изсипвате в ястието, малко преди да отстраните от огъня.

Поръсвате с магданоз и целина и сервирате кашата топла. По желание може да аранжирате с резен лимон.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар