Зеленчукова супа с кълнове

12/12/2013
Анонимен
отАнонименНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо645
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените зеленчуци се слагат във вряща вода заедно с джинджифила и нарязания на ситно лук.

След 10 мин. се сипват кълновете, но ако изискват термична обработка (такива като соя, нахут и леща), се добавят в супата накрая. След още 3 мин. се добавя доматеното пюре, размито в малко водичка.

Супата се овкусява със сол и черен пипер. Магданозът, босилекът, чесънът и зехтинът се пасират и се добавят към супата, като се разбърка добре.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар