Празнично свинско по бразилски

07/01/2014
Мари
отМариНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 289
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете цялото парче месо в тавата за печене. Отцедете сока на двата лимона върху свинското. Счукайте скилидките чесън и ги разпределете отгоре.

Поръсете с дафинов лист, червен пипер, горчица и чили. Месото добре се намазва с подправките. Полейте със зехтин и го покрийте с алуминиево фолио.

Пече се в загрята на 180 градуса фурна. 15-тина минути преди да е готов махнете фолиото и го запечете.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

тор
тор
28.01.2016 13:37
и как се разбира кога е готово
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв