Овчарски тутманик

04/01/2014
от ТинаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 001
  • Преглеждания за месеца135
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Пресейте брашното. Счупете яйцата и ги разбъркайте. Угасете содата в киселото мляко и го прибавете към яйцата. Налейте олиото и разбъркайте.

Посолете брашното, направете кладенче в центъра му и изсипете горната смес. Замесете тесто. Натрошете сиренето и го добавете. Намаслете подходяща форма и прехвърлете тестото вътре.

Разпределете го равномерно. Намажете тутманика с разбитото яйце и го сложете да се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Име
Име
21.03.2014 14:36
кое точно му е овчарското?
0
0
златка
златка
19.01.2014 17:17
какъв тутманик това си е питка содена
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв