Тортиля със скариди, копър и картофи

05/12/2013
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо424
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрявате фурната на 200 градуса. Нарязвате картофите на ситно. Поставяте маслото и зехтина в средно нагрят котлон. След това поставяте вътре и картофите, като разбърквате от време на време в продължение на пет минути. Към тях добавяте лука и копъра и продължавате да разбъркате, докато картофите станат кафяви на цвят и омекнат.

Междувременно почистете скаридите и ги добавете към тигана с картофите, пържете, докато скаридите сменят цвета си.

Разбийте яйцата със сметаната в купа до получаване на гладка смес. Поставете сместа внимателно в тигана. Оставете на котлона на по-ниска температура за десет минути. След това увийте тигана с фолио за печене и го поставете във фурната. Оставете тортилята да се пече покрита за петнайсет минути, докато хване лека коричка или стане кафява на цвят.

След като извадите тортилята, изчакайте десет минути преди да я нарежете на малки хапки.

Сервирайте, докато е топла.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар