Боб в червени чушки

30/12/2013
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо791
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • боб - 500 г (сварен)
  • чушки - 12 бр. (от туршия)
  • лук - 2 глави
  • олио - 4 с.л.
  • доматен сос - 1 с.л.
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате лука на ситно и го задушавате до омекване в 2 с.л. олио. Поръсвате с червения пипер и обърквате с доматения сос. Чушките също позапържвате в мазнината, оставяте ги да изстинат и тогава им отрязвате дръжките.

Разбърквате част от боба със задушения лук и пълните чушките с тази смес. В тавичка разстилате останалия боб, правите в него вдлъбнатинки, където слагате чушките, поръсвате отгоре с още малко олио и печете в силна фурна.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар