Пълнени пържоли

07/08/2009
Минка
отМинкаНовак
"Крехки пържоли с апетитна плънка и разкошен вкус, които ще ви изкушат да забравите за диетата!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23 058
  • Преглеждания за месеца191
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се налагат със соевия сос, черния пипер, горчицата, част от виното и останалите подправки. Престояват така няколко часа.

Нарязваме гъбите и лука на филийки и задушаваме до пълно омекване.

Наложените пържоли се режат през средата, така че да стане като джобче. Пълнят се със задушените лук и гъби. По желание може да се напълнят и с кашкавал и шунка.

Слагат се в тавичка, изсипват се останалите задушени зеленчуци, изсипва се останалото вино и се покрива с алуминиево фолио. Може да се задушат и в йена тава.

Пекат се около 1 час, като накрая се отхлупват да се запекат.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Таня Петрова
Таня Петрова
16.12.2011 20:00
Правила съм ги, стават чудесни!
0
0
plamenka
plamenka
03.04.2010 14:39
Направо са супер.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв