Лионска наденица на скара

25/05/2009
Лили
отЛилиНовак
"Перфектното мезе за бира - докато включиш скарата и .... готово!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 291
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се нацепва напряко и се изпича на намазнена с олио скара.

Картофите се сваряват, обелват и се намачкват с ръчен пасатор, като се добавя маслото, млякото, солта, ситно настърганата целина и пастата хрян.

С готовото пюре се гарнира наденицата.

Сервира се с бейби краставичките и бейби царевичките.

подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар