Лионска наденица на скара

25/05/2009
"Перфектното мезе за бира - докато включиш скарата и .... готово!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 125
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • колбас - лионска наденица 600 гр.
  • царевица - от консерва 150 гр.
  • кисели краставички - 150 тр.
  • картофи - 200 гр.
  • масло - 30 гр.
  • олио - 10 гр.
  • целина - 100 гр.
  • хрян - паста 100 гр.
  • прясно мляко - 150 гр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се нацепва напряко и се изпича на намазнена с олио скара.

Картофите се сваряват, обелват и се намачкват с ръчен пасатор, като се добавя маслото, млякото, солта, ситно настърганата целина и пастата хрян.

С готовото пюре се гарнира наденицата.

Сервира се с бейби краставичките и бейби царевичките.

подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар