Лионска наденица на скара

25/05/2009
от ЛилиНовак
"Перфектното мезе за бира - докато включиш скарата и .... готово!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 954
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • колбас - лионска наденица 600 гр.
  • царевица - от консерва 150 гр.
  • кисели краставички – 150 тр.
  • картофи – 200 гр.
  • масло – 30 гр.
  • олио – 10 гр.
  • целина – 100 гр.
  • хрян – паста 100 гр.
  • прясно мляко – 150 гр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се нацепва напряко и се изпича на намазнена с олио скара.

Картофите се сваряват, обелват и се намачкват с ръчен пасатор, като се добавя маслото, млякото, солта, ситно настърганата целина и пастата хрян.

С готовото пюре се гарнира наденицата.

Сервира се с бейби краставичките и бейби царевичките.

подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар