Пюре от моркови и картофи

30/11/2013
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 089
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се запържва в зехтина в голяма тенджера около 5 мин. или докато омекне. Добавят се розмаринът и морковите.

След това се добавят картофите и се заливат с 1 литър вода или зеленчуков бульон.

Слага се капакът на тенджерата и се вари, докато омекнат всички зеленчуци.

Когато зеленчуците са сварени, се пасират, докато се получи гладка смес. Подправете със солта.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар