Солен кекс с гъби и пресен лук

25/11/2013
Анонимен
отАнонименНовак83
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции16-18
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 236
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресяваме брашното. Забъркваме гъсто кексово тесто, като към разбитите яйца добавяме с разбъркване киселото мляко, солта, 2/3 от олиото, бакпулвера и брашното.

Изчистените гъби и лук се нарязват на дребно и се запържват с останалото олио. Сместа се отделя и към нея се прибавя натрошеното сирене.

В кексова форма изсипваме половината тесто, върху него поставяме плънката и покриваме внимателно с останалото тесто.

Кексът се изпича в умерена фурна.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар