Хрупкави картофи

24/02/2010
от ХристинаНовак
"Понякога и едни картофи, но хрупкави, може да са най-вкусното нещо, което сте опитали днес!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 072
  • Преглеждания за месеца356
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се почистват и се нарязват на четвъртинки. Измиват се и се подсушават.

Галетата се смесва с подправките.

Картофите се намазват със зехтин и се овалват в галетата.

Тавичката за печене се намаслява и се поставят картофите.

Пекат се в предварително загрята фурна на 200 С° около 40 минути.

подобни рецепти тук
5 5
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар