Подлучени пържоли

24/11/2013
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 068
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

  • пържоли - 6 бр.
  • лук - 3 - 4 глави
  • домати - 1/2 буркан (стерилизирани)
  • чесън - 10 - 12 скилидки
  • магданоз - 1 връзка
  • сухи люти чушлета – 2 бр.
  • олио - 1 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват и се изпичат на скара. Чесънът се счуква, лукът се нарязва, а доматите се пасират.

Всичко се задушава в мазнината. Добавят се чушките, накълцаният магданоз, солта и черният пипер. Когато се сгъсти сосът, с него се заливат пържолите и се сервират.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар