Рибна яхния

23/11/2013
от AntoninaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо773
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина и запържете ситно нарязаните глави лук и натрошената суха чушка. Добавете пресования чесън, ситно нарязаното филе от аншоа и дафиновия лист.

Запържете за няколко минути, след което добавете нарязаните на кубчета домати, добавете щипка захар. Филето от бяла риба се нарязва на кубчета и се добавя към останалите продукти. Слагат се и мидите. Яхнията се оставя да къкри на тих огън около 15 минути.

Преди поднасяне може да напръскате с лимонов сок и да поръсите със ситно нарязан магданоз или други зелени подправки по избор.подобни рецепти тук
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар