Брюкселска салата

21/11/2013
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо922
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • шунка –300 г
  • кашкавал – 200 г
  • репички – 1 връзка
  • зелен лук – 1 връзка
  • черен пипер - млян
  • сол
  • оцет
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Репичките и лукът се почистват и се нарязват на тънки колелца. Към тях се добавят нарязаните на ивици кашкавал и шунка.

Поръсва се със сол и черен пипер и се овкусява с олио и оцет.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар