Пача от свински крака и уши

19/11/2013
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 802
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3,7 от 5

Необходими Съставки

  • свински крака и уши - 400 г
  • лук - 2 глави
  • моркови - 1 бр.
  • чесън - 1 глава
  • целина - 1/2 малка глава
  • дафинови листа - 2 бр.
  • хрян - 1/2 корен
  • сол
  • За застройката:
  • яйца - 2 бр.
  • оцет - 2 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крака и ушите се измиват добре, заливат се със студена вода и се сваряват в дълбока тенджера. Щом заврят, се посоляват и се добавят ситно нарязаните зеленчуци и дафиновите листа.

Когато месото се свари добре, се отделя от костите и се нарязва на парчета. Връща се в бульона, който продължава да ври. Приготвя се застройката, като яйцата се разбиват и към тях се добавя оцетът. След това ястието се подправя с настъргания хрян.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар