Ризото с грах и шунка

18/11/2013
Ади
отАдиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо897
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете в 20 г масло ситно нарязания лук, добавете ориза, разбъркайте и залейте с олиото. Бъркайте докато виното се изпари, прибавете бульона и солта.

В 20 г масло и 1 с.л. олио запържете граха, шунката. Добавете сол и черен пипер. Прибавете сместа към ориза заедно с последните 20 г масло и настъргания пармезан.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар