Домашен дюнер

20/05/2009
"Опитайте този домашен дюнер и гарантирано никога повече няма и да си помислите за друг!"
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции2-3
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил

Необходими Съставки

Приготвяне

Месото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука, домата и чушката за да поомекнат.

А най-накрая се добавя черният пипер.

Тестото се омесва. Към брашното се прибавя маята, захарта, солта и водата и се омесва тестото. От него се оформят топки колкото яйце. Разточват се на много тънко и се пекат на сач и още топли се покриват, за да омекнат.

В така приготвените питки по средата се слага от плънката и 1-2 с. л. от сосът, приготвен от майонезата, киселото мляко и чесъна. Прегъват се като палачинки.
[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 19
4 12
3 5
2 3
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Astrid Hofferson
Astrid Hofferson
04.10.2014 12:43
Браво, но когато го направих не стана вкусен а без вкусен.Защо така?
1
0
stenli
stenli
12.01.2014 19:40
Има много пропуски,но все пак се надявам да Ви е сладко...-:)
0
0
.....
.....
30.03.2013 18:59
Незнам дали ще се получи но ще пробвам
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Най-популярните рецепти от категорията