Език с гъби

11/11/2013
Мирела
отМирелаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 178
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешките езици се сваряват в подсолена вода и още докато са горещи, се обелват и нарязват на парченца. Гъбите се нарязват на филии и се задушават до готовност в 30 г масло.

Когато гъбите омекнат, ги овкусяваме със сол и черен пипер и заливаме с телешки бульон. Добавяме нарязания телешки език и задушаваме около 15 минути на тих огън.

По желание може да обогатите ястието с чаша течна готварска сметана.

Поднасяме ястието с гарнитура задушен ориз.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар