Наденица в гювече по селски

06/11/2013
Креми
отКремиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 624
  • Преглеждания за месеца209
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете надениците на колелца и ги разпределете в 4-те гювечета.

Загрейте олиото и запържете за кратко на силен котлон нарязания ситно лук, пащърнак и едро нарязан чесън. След малко добавете обелените предварително и ситно нарязани домати. Оставете да поври малко.

Овкусете със сол, черен пипер и чубрица на вкус, разбъркайте с доматеното пюре. Разпределете запръжката в гювечетата. При нужда долейте и по малко гореща вода. Сложете капак и печете така 20-30 минути. След това запечете за още 5-10 минути без капак.подобни рецепти тук
5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар