Кефал в сладко-кисел сос

06/11/2013
Bubolina
отBubolinaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 631
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства много добре. По повърхността ѝ се правят успоредни разрези. Овалва се в нишестето, като излишното се отстранява.

Рибата се изпържва в сгорещеното олио и се изважда и прибира на топло. В загрятата мазнина се запържва ситно нарязаният праз и скилидките чесън. Добавят се подправките. Изсипват се пасираните консервирани домати и сосът се вари около 5-6 минути до сгъстяване.

Рибата се слага в чиния за сервиране, полива се обилно със сос, по желание се поръсва с пресен магданоз и се поднася.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар