Пържен черен дроб

04/11/2013
от ЕленаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28 129
  • Преглеждания за месеца1027
  • Преглеждания за седмицата197
  • Рейтинг3,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете черния дроб на парчета. Посолете и го залейте с млякото. Оставете го да престои минимум 1 час.

Извадете го от млякото, оваляйте всяко едно парче в брашно и го изпържете в сгорещено олио до зачервяване и от двете страни.

Наредете изпържения дроб в широка чиния и го поръсете с чесъна. Сервирайте го топъл с киселото мляко.подобни рецепти тук
5 3
4 3
3 1
2 0
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар