Пиле с гъби и макарони

02/11/2013
Nadia
отNadiaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 094
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на полумесеци и го запържете в 2-3 с.л. олио. Гъбите и пилешките гърди се нарязват на едро и се прибавят към лука.

Когато поомекнат сложете нарязаното на кубчета сирене и разтвореното в 500 мл вода пилешки бульон. Задушете за 10 минути и прибавете сметаната.

Ястието трябва да ври докато се посгъсти. Сервирайте върху сварените в гъбения бульон макарони.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар