Задушени гъби

01/11/2013
Ангелина
отАнгелинаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 925
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистите гъбите и ги нарежете на филийки. Задушете ги в олиото и малко вода.

Когато поомекнат прибавете виното, посолете и ги подправете с черен пипер. Оставете ястието да ври няколко минути, свалете от огъня и поръсете със ситно нарязан магданоз.

При сервиране може да гарнирате с няколко резенчета лимон.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар