Есенни зеленчуци с орехов сос

31/10/2013
от Ана ВасилеваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо483
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се сварява и нарязва на ситно. Карфиолът се бланшира за около 5 минути в подсолена вода, след което се отцежда и нарязва на дребно. Спанакът се бланшира само за 1-2 минети, също се отцежда и нарязва. Зелето и празът се нарязват на тънки ивици.

Зеленчуците се смесват в дълбока купа и се разбъркват добре.

Скилидките чесън се смесват със ситно нарязаните орехови ядки, добавя се оцетът и подправките и се пасират. С получения сос се овкусява салатата. Отгоре се гарнира със зърна нар.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар