Боб с пушени ребра

31/10/2013
Тинка
отТинкаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 576
  • Преглеждания за месеца203
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете боба предварително в студена вода за една нощ. Отцедете и го залейте с нова студена вода. Варете около 30 минути. Отново се отцежда, залива се с топла вода и се вари заедно с пушените ребра до омекване.

Извадете ребрата и отделете месото от тях, нарежете го и върнете отново при боба. Пригответе запръжка от олиото, брашното, лука и червения пипер, разредете с бульон от боба и прибавете запръжката към него.

Досолява се и се вари още 20-тина минути. Накрая поръсете със ситно нарязания джоджен.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар