Яхния с черен дроб и гъби

30/10/2013
Мая
отМаяНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 042
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистения дроб се нарязва на ивици и се изпържва в сгорещеното масло. Долива се малко вода и се задушава около 5-6 минути на тих огън.

Добавяме половината вино и варим до изпаряването на виното. Когато дробът остане на мазнина, добавяме и сварените гъби. Сипваме остатъка от виното и изцеденото кисело мляко. Слагаме сол и черен пипер на вкус и кипваме за кратко.

Сваляме ястието от котлона. По желание поръсваме с ситна нарязан магданоз и поднасяме.подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

гост
гост
30.10.2013 21:13
А галетата кога се използва?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв