Конячен сладкиш

29/10/2013
Анжела Давидова
отАнжела ДавидоваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо848
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме захарта с яйцата до получаването на гъста пяна. Постепенно добавяме брашното, което предварително сме пресели заедно с бакпулвера. Разбиваме сместа до получаването на гладка маса.

Сместа се изсипва в предварително намазнена и набрашнена правоъгълна тава. Сладкишът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до "суха клечка".

Оставяме сладкишът да се охлади и го нарязваме на ромбчета. Сиропираме със сиропа, който сме получили като сме кипнали водата и постепенно сме добавили останалите съставки.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар