Свинско месо със сос от хрян и горчица

05/11/2011
от ХрисиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 611
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - от корема 600 гр.
  • хрян - корени 1 бр.
  • ябълки - 2 бр.
  • оцет
  • захар
  • горчица - 20 гр.
  • черен пипер
  • дафинов лист
  • сол

Начин на приготвяне

Почистеното месо се нарязва на парченца, посолява се леко и се оставя 5-6 минути, след което се задушава 6 минути, залива се постепенно с гореща вода и се вари на тих огън до омекване.

Към соса от варенето на месото се прибавят хрянът и ябълките, настъргани на ренде, горчицата и подправките.

Посолява се на вкус и се вари още 3-4 минути.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар