Ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Пържоли с глазура от горчица

Пържоли с глазура от горчица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
6322k324k
Пържоли с глазура от горчица1 / 2
22/01/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 4 пържоли
  • галета - 1 ч.л.
  • горчица - 2 с.л.
  • вино - 100 мл
  • мащерка - 1/2 ч.л.
  • джоджен - 1/2 ч.л.
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
  • олио - около 60 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте леко пържолите и ги поръсете със сол и черен пипер.

Разбийте заедно виното, горчицата с подправките и намажете обилно месото отвсякъде, като го подреждате направо в йенска тава.

Покрийте с капака и го оставете да престои в хладилник за 1 час. След това поръсете с малко галета и пъхнете йенското стъкло да се пече за около 90 минути на 160 градуса.

Поднесете пържолите с малко скълцан магданоз.

Рейтинг

3.8
51
44
30
21
10
Дай твоята оценка: