Винен кебап със сърца

02/01/2013
Снежана
отСнежанаНовак
"Опитайте и ще разберете защо обожаваме Българската селска кухня "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 347
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сърцата се запържват и се изваждат настрана.

В същата мазнина се запържват зеленчуците, нарязани на ситно, доматеното пюре и подправките. Прибавя се брашното и се залива с гореща вода и вино. Оставя се на ниска температура да къкри до сваряване на сърцата.

Сервира се гарнирано с магданоз и гарнитура варени картофи.

подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар