Паниран език с гъбен сос

22/07/2011
от ЕлиНовак
"Ако и вие сте почитатели на телешкия език, то тази рецепта е точно за вас А в комбинация с гъбен сос е направо вълшебна "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 110
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • телешки език – 200 гр.
  • яйца – 2 бр.
  • брашно – 80 гр.
  • галета
  • гъби – мариновани 50 гр.
  • черен пипер
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява, изважда се, потапя се в студена вода, обелва се и се нарязва на шайби.

Приготвя се гъбения сос.

Шайбите се панират в брашно, яйце, галета и се нареждат в порционни чинии и се заливат с гъбения сос.

Гарнират се с магданоз и картофки.

подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар