Гъби с ориз и наденица

26/10/2013
от bilkaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо901
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте 1 с.л. олио и задушете нарязаните на тънки филийки гъби. Когато омекнат, добавете ориза и ситно нарязаната наденица. Запържете за 1-2 минути, след което налейте около1 ч.ч. гореща вода.

Варете ястието на умерен огън до готовност на ориза. В отделен съд загрейте останалото олио и задушете настърганите домати, които сте овкусили със сол и захар. Задушавайте до сгъстяване.

Поднесете ориза с гъби и наденица, а около него сложете доматен сос. Поръсете ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар