Шишчета с бекон и топено сирене

11/10/2011
Чавдар
отЧавдарНовак
"Такава салата сме ви приготвили, че ще забравите за доматите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-7 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 239
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Топеното сирене се нарязва на малки парченца с размер 2 см. Беконът се нарязва на лентички, дълги 5 - 6 см и дебели 1 см, които се увиват около парченцата топено сирене и се нанизват плътно на шиш, като помежду им се поставя парче от чушка.

Пекат се на жар, като от време на време шишът се потапя в студена вода.

Когато се изпекат, се изнизват в съд с едро нарязаният лук и се захлупват, за да се задуши лукът.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

наско
наско
11.07.2013 20:32
Правил съм тези шишчета,стават стахотни. Бекона 0.500кг.,2 червени и 2 зелени чушки са достатъчни,сиренето е достатъчно.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв