Унгарска салата с телешко месо

17/10/2013
Агнес
отАгнесНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо294
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • телешко месо - 500 г
  • картофи - 1.5 кг
  • лук - 200 г
  • чушки - 300 г червени, мариновани
  • кетчуп - 300 г
  • олио - 100 мл
  • черен пипер - 1/4 ч.л.
  • магданоз - 1 връзка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте телешкото месо с подсолена вода и варете до готовност. оставете го да се охлади и го нарежете на жулиени. Картофите се сваряват, охлаждат, обелват и нарязват на полукръгове. Лукът се почиства и се нарязва да полумесеци, а маринованите чушки се нарязват на едри парчета.

Продуктите се объркват добре в дълбока купа. Добавя се черен пипер и сол на вкус. Поръсват се с пресен магданоз и се заливат със смес от кетчуп и олио. Разбъркват се добре и се прибират в хладилник поне за 20 минути.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар