Пиле кебап с гъби

16/10/2013
Зарина
отЗаринаНовак
"Представяме ви една класическа рецепта за пиле кебап, която сигурно сте приготвяли безброй пъти, но не точно по този начин. Опитайте и нашето предложение и ни кажете дали ви харесва "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 986
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото месо на хапки и го запържете в смес от олио и масло. Когато месото се запържи от всички страни, добавете гъбите, нарязани на филийки, и задушавайте около 30 минути на тих огън.

Към омекналото пилешко се добавят ситно нарязаният пресен лук, доматеното пюре, бялото вино около 2-3 с.л. лимонов сок. Овкусява се със сол и черен пипер и се задушава до готовност на зеленчуците.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар