Рибно суфле по милански

24/07/2011
от ГалинаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 639
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

В тиган загрейте маслото и в него запържете брашното и внимателно при разбъркване добавете млякото. Добавете доматеното пюре, настъргания кашкавал и подправете със сол и черен пипер. Разбийте жълтъците и добавете към леко охладената смес и добре разбъркайте.

Нарежете рибното филе на кубчета, леко запържете в малко олио, смесете със доматения сос и внимателно добавете предварително разбитите на сняг белтъци.

Изсипете в намазана с масло форма и печете във фурна до образуване на златиста коричка.

Сервирайте гарнирано с кръгчета лимон.
подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 3
3 0
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар