Салата със студено агнешко

28/10/2016
от АгнесаНовак
"Харесваме свежите салати, но сърцето ни принадлежи на салатите с месо "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо91
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо – 550 г печено от бут
  • бяло вино – 1 ч. ч.
  • майонеза – 250 г
  • кисели краставички – 4 бр.
  • риба – 3 филета аншоа
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на тънко и го сложете да ври 5 минути в бялото вино. Отцедете много добре и оставете да изстине.

През това време наредете краставичките на кубчета, а аншоата - на ситно (предварително я накиснете във вода, за да се обезсоли).

Объркайте майонезата с краставичките и аншоата.

Подредете месото в голяма чиния и полейте отгоре с майонезата.
подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар