Зрял боб в гърне по родопски

13/10/2013
Аничка
отАничкаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 524
  • Преглеждания за месеца147
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният и добре измит боб се поставя в съд и се залива със студена вода. След 10 часа се измива и се поставя в пръстено гърне.

Към него се прибавят ситно нарязаният лук, лютата чушка и подправките. Залива се със студена вода. Гърнето се слага на слаб огън, захлупвайки се плътно с капака.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар