Пържен карфиол

12/10/2013
от ТаняНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 947
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете почистения карфиол в подсолена вряща вода и го сварете почти до омекване.

Извадете го и го разкъсайте на розички, изпържете в масло и го поръсете с галета, предварително изпържена в 20 г масло.

Разклатете съда и поднесете карфиола като гарнитура към желаното ястие.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар