Старозагорска кавърма

12/10/2013
Михаела Цветкова
отМихаела ЦветковаНовак
"Такава кавърма сме ви спретнали, че не само пръстите, но и чинията ще оближете "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 708
  • Преглеждания за месеца339
  • Преглеждания за седмицата99
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на средно големи кубчета и го запържете в силно сгорещеното олио от всички страни. Добавете почистените от семки и ситно нарязани сухи чушки. Запържете за няколко минути.

Лукът се почиства и нарязва на филии. Добавя се към останалите продукти и се пържи до готовност. Готовото ястие са сваля от котлона, поръсва със сол и чубрица и сервира с гарнитура по желание.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ирена
Ирена
10.03.2014 16:22
Мда...и аз не можах да разбера какво и е старозагорското....!Освен, че е по-бедна на продукти от нормалната....!
5
0
Георги
Георги
10.11.2013 17:19
А ве какви са тия глупости Старозагорска къварма.....Русенска,Силистренска,Тутраканск,Разградска.....!?
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв