Овнешко месо с грах

09/10/2013
от Drago D.Новак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 271
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете овнешкото. Изпържете го заедно с нарязания на филии лук. Поръсете със сол и червен пипер. След като лукът стане прозрачен, долейте малко вода и варете до омекване.

Добавете изчистения грах. Направете запръжка от маслото и брашното и разредете със соса от месото. Върнете всичко при овнешкото и оставете да поври още малко.

По желание поднесете овнешкото с грах с кисело мляко.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар