Език с ремуладов сос

09/10/2013
Владо
отВладоНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 852
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете езика. След това го обелете, докато е още топъл. След като изстине, го нарежете на тънки филийки.

За соса пресовайте 4-те жълтъка на твърдо сварените яйца. Добавете към тях при непрекъснато бъркане 5-6 с.л. зехтин или олио, маслото, което сте разбили предварително със стритите и намачкани сардели, горчицата, настърган лук, сол, черен пипер, магданоз, оцет и бульон.

Залейте езика със соса и поднесете.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар