Пилешки бутчета, задушени във фолио

04/05/2009
Биляна
отБилянаНовак
"Ето, че открихме начин пилешките бутчета да станат още по-крехки и по-вкусни. Вижте как!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 663
  • Преглеждания за месеца227
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

  • пилешко месо – бутчета 4 бр.
  • бекон – 80 гр.
  • масло – 60 гр.
  • универсална подправка - подправка за пиле
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се нацепват на няколко места и в цепнатините се слага бекон, омазват се с масло и подправка за пиле или каквито предпочитате.

Увиват се всяко плътно в алуминиево фолио, да стане като запечатано пликче и се пекат на скара - половин час от едната страна и още половин от другата. Приятен апетит.

подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Dimitar
Dimitar
15.06.2013 15:14
Какво трябва да е маслото ? Краве масло или Маргарин ?
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв