Испански ориз

06/10/2013
Dorina
отDorinaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 670
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистения и измит ориз сложете да се свари с млякото, щипка сол, масло. Разбийте маслото на пяна с пудра захар и добавете настърганата лимонова кора, един след друг жълтъците и бадемите, предварително изпечени и нарязани.

Прехвърлете ориза в тавичка, покрийте с маслената смес и изпечете в умерена фурна. Разбийте белтъците, смесете ги с леко разбития мармалад и ванилия по желание. Тази смес изсипете отгоре, поръсете с малко захар и доизпечете.подобни рецепти тук
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ТИНА
ТИНА
01.04.2014 18:18
Ако успеете да сварите ориза в мляко ми се обадете:)))))))
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв