Френско суфле

05/10/2013
от Nina IvanovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 842
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците със захарта и добавете ванилията. Отделно разбийте белтъците на гъст сняг с щипка сол.

Сипете в белтъците жълтъчната смес и брашното и разбъркайте. Изпечете сместа в 2 еднакви форми.

Двата блата слепете с мармалад и поднесете веднага щом суфлето започне да спада.

По желание в сместа може да добавите сушени плодове или пресни такива, които не са много сочни.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Теди
Теди
21.05.2015 15:24
Това няма нищо общо със суфлето. Суфле се прави от масло како и брашно. Това е някаква изкелиферчена рецепта, която не отговаря на заглавието.
0
0
Ива
Ива
16.10.2013 21:21
А маслото защо е?
0
0
Теодора
Теодора
21.05.2015 15:21
За намазване на тавичката, в случея.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв