Гъби каша

05/10/2013
Дони Ф.
отДони Ф.Новак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 955
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в сгорещена мазнина брашното, докато си смени цвета. Разредете с бульон от сварените гъби, така че да се получи гъста и гладка каша. Бъркайте непрекъснато.

Добавете задушения или запържен в масло лук и сварените гъби. Овкусете ястието със сол и черен пипер. Поднесете гъбената каша с накълцан магданоз.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

илина соколова
илина соколова
08.10.2013 18:25
супер
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв