Задушен кебап от заешко

05/10/2013
от Димо СтавревНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 879
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заешкото на парчета, залейте го с вода и оцета и го оставете да престои. Отцедете и овкусете със сол и черен пипер.

Набодете го на шишчета и го печете, като мажете с масло регулярно.

Вече изпеченото месо залейте със смес от скълцан ситно чесън, 3 с.л. масло, оцет на вкус, скълцан магданоз и малко вода, която се вари, докато се сгъсти.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар